Natuur-Wandelcoaching 

Naar buitengaan en wandelen is een krachtige methode; je komt makkelijker tot de kern van een probleem en wandelen geeft letterlijk lucht in een gesprek. De metafoor van je eigen weg lopen en welk pad je kiest is heel letterlijk aanwezig.

Steeds vaker lopen mensen hun vaste wandelrondje nu er meer van huis uit wordt gewerkt.

Ook in mijn praktijk heb ik opnieuw weer de meerwaarde van een buitensessie ontdekt en ga ik  op pad om in de buitenlucht te focussen. Loop je jouw eigen tempo of pas je je steeds aan aan de ander? Welk pad kies je en waar kies je dan voor? Hoe neem je jouw omgeving waar en wat vertelt dat over de persoon die jij bent? Dat zijn zo wat vragen die aan bod kunnen komen als ik met je op pad ga.

De natuur geeft altijd een mooie verbeelding over jouw persoonlijkheid, waar ligt je kracht en wat zijn je valkuilen? De metaforen zijn vaak zo krachtig dat ze niet alleen inzicht geven in een vraagstuk maar ook de oplossing.

 Een buitensessie is een mooie tool om je bewust te worden van je gevoel, waar je staat en waar je naar toe wilt om dichtbij jezelf te kunnen blijven.

Wat doet een wandelsessie voor jou?

Voor wie is een wandelsessie?

 Ik loop graag een stukje met je op!

Deze sessies vallen niet onder de vergoeding door de zorgverzekeraar!