Orthomoleculair Voedingsadvies

Gezonder leven door een voedingsadvies op maat!

 

70% van al onze gezondheidsklachten zijn voedingsgerelateerd!

Voeding is blijkbaar heel belangrijk om je gezond en fit te voelen.

Door mijn voedingsadviezen over juiste voeding help ik je om jouw immuunsysteem te versterken en zo gezond te blijven, van je klachten af te komen of ze in ieder geval te verminderen.

Ondanks dat we gevarieerd eten komen we vaak in onze voeding vitaminen en mineralen tekort. Door ( langdurige) tekorten kunnen er in je lichaam verstoringen ontstaan en krijg je last van lichamelijke en psychische klachten.

Dit tekort ontstaat deels door uitputting van onze landbouwgronden, de manier waarop gewassen tijdens de groei en na de oogst worden behandeld en de manier waarop we ons eten bereiden. Aan de andere kant hebben we steeds meer van de juiste voedingsstoffen nodig door onze leefwijze ( stress) en belastingen in ons leefmilieu ( verontreinigingen etc.).

Om die ontstane tekorten weer aan te vullen hebben we de juiste voeding in de juiste hoeveelheden nodig ( al dan niet aangevuld met voedingssupplementen).

Hiermee gaan we samen aan de slag en ondersteun ik je door je advies te geven wat voor jou de beste voeding is, hoe je weer de baas in je eigen keuken wordt. We kijken niet alleen naar jouw klacht maar ook naar je als mens in je geheel.

Want je bent niet wat je eet maar wat je verteert dus advies hierbij is belangrijk!

Mijn motto is dan ook: Laat voeding jouw medicijn zijn!

 

Werkwijze

Als je voor het eerst komt dan nemen we samen het intakeformulier door, bespreken we jouw voedingspatroon, jouw klachten en welke doelen je wilt stellen. Ik bekijk de mogelijke oorzaak van jouw klachten en adviseer je over de juiste voeding, een gezonde leefstijl en voedingssupplementen. Samen kijken we naar hoe jij de adviezen eenvoudig in jouw dagelijks leven toe kan passen, zodat jij jouw nieuwe leefstijl makkelijk vol kunt houden.