Over Heidi van Son

In mijn praktijk geef ik Massagetherapie en begeleid ik mensen bij advies over gezonde Voeding.

Eerst heb ik mijn opleiding tot Massagetherapeut gevolgd. De psyche van mensen intrigeerde mij van jongs af aan want " Wat maakt iemand tot wat hij is? " En aanraken kwam bij mij vanuit een diep verlangen. Beide aspecten komen prachtig samen in Massagetherapie en vanuit mijn eigen ervaring weet ik hoe helend aanraking kan zijn. Het lichaam liegt nooit en laat letterlijk zien hoe we ons voelen of hoe we door het leven gaan. Door Lichaamswerk worden de kwetsbare stukken in ons die we verborgen willen houden aan het licht gebracht en krijg je inzicht waarom je dit verborgen wilt houden. Het heeft mij veel inzicht gegeven in hoe ik ben en hoe ik het anders mag doen.

De Orthomoleculaire Voedingsleer kwam later op mijn pad. De vragen die ik mij steeds stelde waren: Hoe kan ik het juiste eten om mijn lijf zo gezond en vitaal mogelijk te houden? Hoe kan ik met de juiste voeding mijn klachten verminderen of oplossen?

Beide therapieën hebben raakvlakken met elkaar, waarbij je de oorzaak van jouw klacht aanpakt in plaats van het symptoom alleen maar te bestrijden wat je steeds verder uit balans maakt.

Daarnaast volg ik verdieping op het gebied van Massagetherapie, Bewustwording, Lichaamswerk en Voeding.

Praktijk Triskel is een plek waar je stil mag staan om te luisteren naar jezelf en wat jij nodig hebt. Om van daaruit weer verder te kunnen met nieuwe inzichten en nieuwe keuzes. Ik begeleid je graag in jouw proces door een stukje met je mee te lopen. 

Studie en opleiding

NB; Kijk voor NIEUWTJES EN MIJN BLOGS onder de kop Nieuws!